lunes, 10 de marzo de 2014

Otto-Sem adoptado!









Otto ahora se llama Sem, el galgo oscuro de la foto, ha pasado de tener miedo a todo, a un hogar con experiencia, donde ya el primer dia ha entendido que en el sofa se puede subir y no pasa nada. Tambien ha salido a pasear con un arnes especial contra fugas, de momento solo por el jardin de su casa. Su adoptante experta en animales con mucho miedo, es la mama que adoptó a nuestro Panchito, que tristemente su corazón dejo de latir.

Yenka Junior adoptada!


















Yenka Junior con su hermana dalmata, se llevan muy bien y viven en una casa en el campo con un jardin inmenso y una casa acogedora con suelos de madera y mucha alfombra para dormir calentitas delante la chimenea.

Bach adoptado!


Nos escriben los adoptantes de Bach, que ahora se llamará Melon, con esa cabecita el nombre le va que ni pintado :D

Bon dia! Dir-vos que les primeres hores de'n Bach a casa genial!
Primer vem donar-li una volta abans d'entrar a casa perque per fer-ho haviem quedat amb l'educador de gats (Jordi Ferres) perque fes la presentacio amb els dos gats que tenim: perque ens ensenyes pautes i com fer-ho i que la primera escena nos fos "estressant" com ho va ser amb un primer gos que vem intentar-ho mesos enrere.
Ajuda bonissima i imprescindible que vem rebre.I sensacio que era possible i mes facil del que ens pensavem.. nomes cal paciencia i calma! En menos de 24 hores estem tots en un estat d calma controlada... hem conseguit que els gats tinguin curiositat d'ell sense haver-lo rebut com a amenaça, han estat relaxats al sofa tots a menos d'un metre...
I de'n Bach.... que dir! Es un encant de gos! Bonissim i tranquil pero a la vegada esta content i animat! Ja reconeix fins i tot la porta de casa seva i desde els primers moments ens mirava amb uns ullets com dient "sou vosaltres"!!
Vint minuts d'estar a casa... nosaltres pendents dels gats i ell...s'estira i es fot a roncar! Com dient..."per fi silenci i relax!"
Us envio unes fotos perque sapigueu que estem be i.. molt feliços tots!! (Bueno...els gats estan en proces jejeje)
Gracies per la feina que feu... gracies a vosaltres es possible que persones com nosaltres gaudim de la sensacio d'adoptar un gos...i agrairem que feu arribar aquest mail a les voluntaries que en el poc temps que ha estat les ha enamorat i l'han cuidat ;)
Una abraçada enorme